Президентът Росен Плевнелиев си е писал снощи с президента на

...
Президентът Росен Плевнелиев си е писал снощи с президента на
Коментари Харесай

С кого си пише нощем Плевнелиев? Разкритието

Президентът Росен Плевнелиев си е писал нощес с президента на Хърватия Зоран Миланович. Поводът е бил успеха на Хървания на Мондиала. Хърватите върнаха у дома считаната за любимец на Световното Бразилия и гордо се насочиха към полуфинала.

Ние сме извънредно положителни другари, писахме си нощес за Световното, сподели Плевнелиев в изявление за бТВ.
-->
Кой е последният трен за България и ще се качи ли страната ни на него, бе горещата прогноза на Плевнелиев.

Ако търсим виновността в другите няма да ни помогне, разяснява Плевнелие неприемането на България в Шенген. 

Към днешна дата сме неспособни да реализираме стратегически цели, поради разделянето, в което попаднахме. Европейския съюз е платформа за демократично и спокойно развиване на страните. Ако сами не можем да подредим къщичката си, няма по какъв начин другите да ни оказват помощ, добави президентът Плевнелиев. 

По думите му е вярно да работим с останалите страни от Съюза. 

Трябва да минем в режим на национално единодушие, да разберем че да завърши чакането на българите по опашките – припознаваме го като народен приоритет. Трябва да си даваме сметка, че Еврозоната ще бъде последния трен за България. Ако не влезем на 1 януари 2023г. ще се затвори една врата за няколко години напред. Необходимо е обединяване на институции. Последната стратегическа цел, която постигнахме беше през 2019 година да влезем в чакалнята на Еврозоната, означи Плевнелиев. 

Проф. Габровски е извънреден човек, умен, самостоятелен. Той ще има верния метод, с цел да успеем. Има и верните цели. Този човек познава всички страна, той ги е лекувал. Той е извънредно значима фигура. Трето има извънредно значими цели и може да откри верните хора, изясни Плевнелиев. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР