Президентът Радев отдавна не е обединител на нацията, а разединител.

...
Президентът Радев отдавна не е обединител на нацията, а разединител.
Коментари Харесай

Караянчева: Радев е разединител на нацията

Президентът Радев от дълго време не е обединител на нацията, а разединител. Непрекъснатите му нападки и деструктивно говорене единствено настройват жителите едни против други въз основата на политическите им възгледи. Това съобщи пред партийни структури на ГЕРБ в Берковица председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.

" Спомнете си това „ Мутри, вън “. Кой е мутра? Над 1 млн. български жители, подкрепили ГЕРБ на последните избори? Нашите другари, нашите фамилии? “, попита ръководителят на Народно събрание.

По думите й сегашната комплицирана обстановка в резултат на ковид изисква да сме по-обединени от всеки път, а не да се разрушават мостове сред жители и институции. „ Спомням си по какъв начин министър председателят при започване на пандемията подаде ръка на Радев, само че за политическия състезател това не бе комфортно. Продължаваме да се питаме за какво той не направи своя лична партия, да се яви на избори и в случай че хората му гласоподават доверие – да ръководи. Сега оставаме с усещането, че желае да влезе във властта през задния вход – длъжностен кабинет. Дори към този момент заяви, че е подготвен с неговия състав “, означи тя.

Според Караянчева президентът нито за миг не е призовал протестиращите за примирение, даже в противен случай – с вдигнатия си пестник само радикализира хората.

Цвета Караянчева акцентира, че до момента в който представителите на ГЕРБ са измежду хората, описват им за направеното и изслушват проблемите им – партията ще е първа политическа мощ. „ Вижте градовете, вижте селата. Те са преобразени. Без значение какво ще кажат нашите съперници – направеното остава “, сподели ръководителят на Народно събрание.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР