Президентът Путин е невредимЗа Москва случилото се е терористичен актКиев

...
Президентът Путин е невредимЗа Москва случилото се е терористичен актКиев
Коментари Харесай

Киев пратил дронове срещу Кремъл

Президентът Путин е незасегнат
За Москва случилото се е терористичен акт

Киев извърши опит за нанасяне на удар с дронове по Кремъл, само че офанзивата е била сполучливо отблъсната и президентът Владимир Путин е незасегнат, заяви през днешния ден пресслужбата на съветския президент.

“Тази нощ (нощта против сряда - бел. ред.) киевският режим се опита да нанесе удар с дронове по кремълската резиденция на президента на Руската федерация ”, обявиха от Кремъл.

Според пресслужбата “два безпилотни самолета са били ориентирани към Кремъл ”. “В резултат на навременните дейности, подхванати от военните и специфичните служби с потреблението на системите за радиолокационен надзор, апаратите бяха изведени от строя ”, акцентират от Кремъл.

Москва преглежда случилото се като плануван терористичен акт и нападение против Путин в навечерието на Деня на успеха, допълват от пресслужбата. В тази връзка Кремъл съобщи, че съветската страна е подготвена и си резервира правото да предприеме ответни дейности “когато и където сметне за належащо ”.

Руският президент Владимир Путин не е потърпевш и продължава да работи както нормално след опита на Киев за терористичен акт в Кремъл, показват от пресслужбата.

Агенция РИА “Новости ” пък заяви, че по време на опита за офанзива против Кремъл Путин не е бил там, а се е намирал в резиденцията си в Ново Огарьово.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР