Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин се е отказал от

...
Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин се е отказал от
Коментари Харесай

Президентът на Южна Корея отказа да посети Олимпийските игри

Президентът на Южна Корея Мун Дже-ин се е отказал от желанието да посети Токио по време на Олимпийските игри.

"Вземайки поради опцията за осъществяване на среща на върха на водачите на двете страни по време на Олимпийските игри, държавните управления на Република Корея и Япония организираха съвещания по настоящи въпроси, свързани с историята на двете страни и областите на съдействие, ориентирани към бъдещето. Въпреки че диалозите се организираха в другарска атмосфера и беше реализирано значително схващане, това не беше задоволително за организирането на срещата на върха ", сподели представителят на администрацията на южнокорейския президент Пак Су Хгн.

Междувременно, шефът на Световната здравна организация (СЗО) Тедрос Аданом Гебрейесус има намерение да посети Япония по време на най-големия състезателен конгрес, както и да се срещне с японския министър председател Йошихиде Суга, заяви организация "Киодо ", базирайки се на свои източници.

Според организацията, на срещата със Суга, която може да се състои от 22 до 24 юли, Гебрейесус възнамерява да разиска ограничения за попречване на разпространяването на ковид по време на Олимпийските игри.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР