Президентът на Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че от снощната

...
Президентът на Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че от снощната
Коментари Харесай

Венци Стефанов: По-добре да бяхме играли с Куртово Конаре, в Гибралтар самолетите кацат на шосето

Президентът на Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че от снощната инспекция на националния тим с Гибралтар няма огромен смисъл. Босът на " белите " приказва и за някогашния президент на БФС Христо Данов, който почива през вчерашния ден.

" Този мач с Гибралтар дори не го и гледах. Какъв беше този мач?! Несериозен. По-добре да бяхме играли с Куртово Конаре. Гибралтар... Самолетите им кацат на шосето. Стига нелепости! ", сподели Стефанов.

" Бях в доста положителни отнешения с Христо Данов. Един етичен, учтив човек. Дано в този момент е някъде на по-добро място и царство му небесно. В той докара огромни имена, търсеха се бързи триумфи, и аз съм допускал тази неточност първоначално. Много хора оставиха пари във футбола, само че не оставиха диря - свършват парите, разпада се тимът, разбягват се футболистите, всичко е давност. През годините сме говорили с Христо, бяхме другари. При него постигнахме най-големия триумф в българския футбол, само че този триумф е резултат от работата и политиката на страната преди 1990 година. После, когато страната се отдръпна, отидохме от втора в трета урна, след това в четвърна урна, най-после може да стигнем до Гибралтар ", добави шефът на славистите пред нашата медия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР