Президентът на Венецуела Николас Мадуро, коментирайки изказването на президента на

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро, коментирайки изказването на президента на
Коментари Харесай

Президентът на Венецуела:Тръмп е новият Хитлер

Президентът на Венецуела Николас Мадуро, разяснявайки изявлението на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на 72-та сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации, назова американския водач " нов Хитлер " в интернационалната политика, съобщи EFE Noticias, цитира ДАРИК.

" Агресивната речта на новия Адолф Хитлер в интернационалната политика, господин Доналд Тръмп , който се считат за държател на света, беше ориентирана против венецуелския народ ", цитира изданието думите на Мадуро.

В програмната си тирада пред Общото заседание на Организация на обединените нации Тръмп упрекна венецуелските управляващи в тирания и следване на " провалената социалистическа идеология ", която, съгласно него, е довела страната до колапс. Той също по този начин означи, че Вашингтон ще продължи да организира политика на напън посредством наказания против Каракас.

Преди това венецуелското външно министерство също разяснява изявлението на Тръмп. Външнополитическото ведомство означи, че думите на американския водач опонират на интернационалното право.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР