Президентът на Украйна Володимир Зеленски пристигна днес на еднодневно посещение

...
Президентът на Украйна Володимир Зеленски пристигна днес на еднодневно посещение
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО! Зеленски вече е в България. От МС обявиха какъв документ ще подписват

Президентът на Украйна Володимир Зеленски дойде през днешния ден на еднодневно посещаване в София. Това оповестиха преди минути от държавната осведомителна работа.
В Министерския съвет той ще беседва с премиера акад. Николай Денков и вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел, ще се срещне също с управленията на парламентарните групи, вносители на плана на декларация в поддръжка на участието на Украйна в НАТО.
Очаква се да се подпишат взаимна декларация за евроатлантическата интеграция на Украйна и меморандум за съдействие в региона на енергетиката.
По-късно денем министър председателят акад. Николай Денков и вицепремиерът Мария Габриел ще бъдат домакини на полемика с присъединяване на президента на Украйна Володимир Зеленски, посланици, политици и представители на гражданското общество. Събитието ще бъде излъчено онлайн на страницата на Министерския съвет във Facebook, предава Блиц.
Изявленията на премиера акад. Николай Денков и на украинския президент Володимир Зеленски след срещите в Министерския съвет ще бъдат излъчени онлайн на държавната страница във Facebook.
Преди минути държавният конвой излезе от ВИП-а на летище София и се насочи към Министерски съвет.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР