Президентът на Славия Венци Стефанов отправи остра критика към селекционера

...
Президентът на Славия Венци Стефанов отправи остра критика към селекционера
Коментари Харесай

Венци Стефанов разкости националите. Призова ги да минат тест за лоялност към България и сравни играч с тролей

Президентът на Славия Венци Стефанов насочи остра рецензия към селекционера на националния тим на България Красимир Балъков след двете загуби от Англия и Ирландия. Стефанов съобщи пред Gong.bg, че ще е добре футболистите от националния отбор да минат тест за преданост.

``
реклама

" Оценката ми за представянето на нашия тим в мачовете с Англия и Ирландия е междинен три. Не, минус три. Очаквах повече от Красимир Балъков. Отново видяхме старите муцуни. Каквото и да се случва, почти едни и същи играчи се викат. Нищо не се трансформира. Продължаваме със слабото показване. Предлагам футболистите от националния тим да преминат тест за преданост, с цел да забележим какъв брой обичат България и дали се раздават за националния тим.

Чудя се за какво Балъков вика играчи като Сърмов. Нямам нищо срещу него, защото е положително момче. Просто не му е там мястото. Космонавтчето (бел.а. най-вероятно има поради Кирил Десподов) видяхте ли го какво прави? Тичаше си лекичко по терена, а Сърмов завиваше около англичаните като тролея на гарата. Ама Балъков си ги вика. Христо Иванов същата работа. По-добре да беше повикал Георги Петков. Поне щеше да знае, че ще разполага с съвършен вратар ", съобщи Стефанов.

" Люпко за какво по този начин направил с Бодуров? Всички видяхте за какво е постъпил с него по този метод. Очевидно е бил прав. Балъков обаче продължава да залага на старите муцуни от Литекс и ЦСКА. В Черно море, Берое, Славия и Ботев Пд има млади момчета, които разполагат с огромен капацитет. Няма да е неприятно Балъков да се обърне към тях. През 1993 година, когато победихме Франция, те си споделиха, че ще създадат промени, само че ще се вдигнат, и го направиха. При нас не върви, само че не взимаме никакви ограничения. Ние не можем да реализираме триумфите на Франция, само че може да дадем късмет на млади играчи и да ги развием ", добави членът на Изпълкома на БФС.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР