Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели, че няма уредени мачове

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели, че няма уредени мачове
Коментари Харесай

Венци Стефанов след обрата на Славия: Няма уредени мачове в България

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов показа, че няма уредени мачове в българското състезание. Силният човек на " белие " даде конференция, на която разяснява най-различни тематики.
 Черно море се оправи с Локо Пд, Арда с историческа първа точка
Сред тях е и представянето на Славия против Витоша Бистрица, упоритостите на клуба за сезона, срещата на шефовете на трите огромни клуба в България с Бойко Борисов.

" Надявам се след срещата на тримата огромни – Божков, Ганчев и Домусчиев, да има мир по стадионите. Не знам дали някой прави разлика от нашите сътрудници, които не желаеха да подсписват съглашението за телевизионните права, дали вършат разликата сред парите от телевизионите права и наличието на почитателите на стадиона. Ако ЦСКА и Етър играят ще има аудитория сигурно. Телевизията дава парите съгласно гледаемостта на дуелите. Ако тимове като Славия и Етър ги няма, няма да има и лъчение по малкия екран.

Ако тези шефове считат, че парите са им малко, то има шампионати с по-голямо възнаграждение. Препоръчвам да си реалокират отброрите в тези по-боогати страни. Парите са псоред калсиранет. Разпределението е заслужено. Има хора, които желаят да дават повече пари, само че договорът е до 2021 и за БФС е невероятно да смени контракта, заради голямата наказателна клауза. Добре е по-малките клубове да си получават парите в точния момент, тъй като те зависят от тези пари.

Има игрища в Западна Европа, където за телевизионните права се дават доста пари и стадионите са цялостни. При нас тази битка е изгубена. По стадионите единствено ексцесии се случват и хората не желаят да участват на тези игрища. Ако мачовечете не се дават по малкия екран посещаемостта по стадионите няма да се усъвършенства.

За да се отстрани хулиганството би трябвало органите на реда да си правят работата по-добре. Тези ексцесии преди ги нямаше. Демокрацията си помислихме, че значи свободия. Всички вършат каквото желаят, без да си дал нищо от себе си. Само на стадионите се вършим на бабаити. Обществото през това време не виждат всичките проблеми в страната. Дано Маринов и Борисов вземат нещата в своите ръце, тъй като другояче няма оправия.

Аз разбирам за какво Борисов промени формата на шампионата. В борбата за първо място ще има най-вече удари под кръста, в случай че няма ограничения. И Гриша Ганчев и Кирил Домусчиев и Васил Божков ще имат упоритости за купата. Проблемите и в съдиите и в целия нрав в нас. Натискът идва от нас.

Всички ние ръководителите на клубовете не сме светци. В това поддържам Гриша Ганчев. Тук е алтернативата. Ти виждаш по какъв начин съдиите те ограбват безобразно. Това не са неточности, а са преднамерена интервенция срещу теб. Опираме до морала. Силово не може да се реши пробмема. Със съдиите преди можеше, само че в този момент сме 2019 година и дай Боже срещата на огромните да даде резултат, тъй като аз съм сигурен, че с цел да присътват толкоз значими персони на срещата, нещата няма да са току-тъй. Важно е този път в действителност да има промени.

Вчера четох по какъв начин съм сътворил обръщалката през вчерашния ден по лично убеждение. Кой ги измисля тези неща не мога да си обесня. Ние започваме във всяко нещо да виждаме машинация, преекспорнираме. Не виждаме спортния късмет, който съпътсвта постоянно футбола. Твърде доста хора пишат за уредени мачове. Според мен в българското състезание няма уредени мачове сега.

Хората, които управляват футбола не би трябвало да вървят да бъдат падари на другите футболисти за техните дейности. По моята информация има съответен човек, който е провел нвоината с Черно море.

Първите, които бяха хванати за уредни мачове бяха в Гемрания. Въпреки това публиката е на стадионите. Нека не търсим под вола теле. Всеки президент тярвба да си почисти личната къща, в случай че желае единствено с фуболисти средства да получава резултати. Премиерът Борисов не инцидентно избра тези хора, с цел да решат този проблем. БФС единствено по себе си не може да се оправи с казуса.

Преди като ходехме на международно нямаше пари за чартерни полети. Тогава отидохме и бихме тъй като имаше мъже. Сега единствено тауировки, гъзарийки и 10 чужденци по клубовете. Не може да кажеш, че БФС е отговорно за тези неща. Аз упреквам БФС, че не наложихме правилото за наложително игра на най-малко един състезател до 21-годишна възраст в тимовете. Или както в другите страни вършат с квотата за чужденци.

Аз мисля, че имам опитни играчи в състава за момента. Хора като Тасевски, Кирилов и други, мисля, че могат да вкарат ред и успокоение измежду младите. Трябва да е стойностен футболист, с цел да пристигна от чужбина. Цените, които ми цитират за играчи в Б група и в новаците ме стряскат. Болните упоритости на хората избиват и върху тях.

Един мъж, който излиза с обвиняненията, че устройвам мачове и след това се крие зад псевдонимите, въобще не е мъж. Никой не е излизал против мен да ми го каже в лицето. Тези, които седят по стадионите и ми крещят в лицето са лумпенизирани и наркомаинизирани. Тези са нездравословни за клубовете, тъй като гонят същинските почитатели и навличат санкции на клубовете. Единствената съответна мярка е да ги изкараме на публично потребен труд ", сподели Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР