Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и директорът на ДЮШ на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и директорът на ДЮШ на
Коментари Харесай

Президентът на Славия и директорът на ДЮШ на белите окуражиха талантите от Академията на клуба

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов и шефът на ДЮШ на " белите " Ангел Славков окуражиха децата и юношите от Академията на клуба в сложната обстановка в страната поради ковид. Те направиха особено оръщение към младите гении, които от над две седмици не могат да упражняват и би трябвало да си останат у дома поради наложените ограничения за ограничението на разпространяването на болестта.

" Скъпи деца, изминаха повече от 2 седмици след като не сме дружно. Искаме да знаете, че непрестанно мислим за вас. Стадионът в кв. " Овча Купел " опустя без вашия смях, вашата жизненост. Знаем, че ви е доста мъчно, тъй като вие сте научени на труд и сте отдадени на обичаната ви игра футбол. Но в този момент по-важно е да запазим вашето здраве, както и здравето на вашите родители и близки.

Благодарим ви, че още веднъж сте дисциплинирани и спазвате наредбите на нашето държавно управление.
Благодарим ви, че сте същински експерти и изпълнявате заложените задания от вашите треньори, че връщате стотици клипове, които дават опция на нашия екип да управлява процеса на вашето развиване и да се пробва да ви усъвършенства, даже на този стадий в домашни условия. Мислете положително, времето е пред вас. Знайте, че доста ви обичаме и помнете нашия лозунг " Труд - неизменност - самообладание ".

Никога не забравяйте: Вие сте нашата вяра. Вие сте бъдещето на обичания ни клуб-майка Славия ", се споделя в обръщението на Венцеслав Стефанов и Ангел Славков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР