Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg и пожела

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg и пожела
Коментари Харесай

Венци Стефанов: На Наско дупе да му е яко, тези 24 милиона ще се увеличават

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред Sportal.bg и пожела триумф на новия притежател на Левски Наско Сираков. Днес героят от Съединени американски щати '94 даде конференция, на която разгласи, че ще държи 51% от акциите на " синия " клуб. Сираков добави, че задълженията на " сините " са почти 24 милиона лв..

" Пожелавам триумф на Наско Сираков! Левскарите не ме харесват, само че аз не искам неприятното на техния тим. Все отново Левски е основан от Славия. Как ще искаш да го няма това, което си основал. С Наско сме били дружно в Славия, знам какъв експерт е. В българския футбол няма по-подготвен от него по отношение на спортно-техническата част. За финансите обаче ще му е мъчно. На " Герена " ситуацията е тежко, дупе да му е крепко! Не виждам тези 24 милиона лв., които разгласи, по какъв начин ще понижават. Даже в противен случай - ще се усилват. Наско в този момент има пред себе си контракти с куп футболисти, които ще съдят клуба, в случай че ги изгони. Много ще му е мъчно ", сподели Стефанов пред нашата медия.

" Поздравявам Христо Крушарски за успеха на Локомотив (Пловдив) нощес. Искаше ми се финалът да е софийски, но няма да стане. Левски към този момент няма късмет - починал кон не рита. Все си мисля, че ЦСКА би трябвало да върви към единение. Съветвам двата клуба ЦСКА да вървят към единство - и най-лошият мир е по-добър от всяка една война ", добави босът на най-стария столичен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР