Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция днес. Той отново

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция днес. Той отново
Коментари Харесай

Стефанов: ВАР? 14 милиона, защото Гошо Петров е отсъдил грешно фаул...

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция през днешния ден. Той още веднъж не изневери на стила си и сподели много забавни неща.

Ето какво показа Стефанов пред медиите:

" Извиват ни ръцете! Чудя се в Горна Оряховица защо ще употребяват осветлението на стадиона? Ако смъкват лампите, може да ги употребяват за отопление. Иначе не знам. Дадоха се торби с пари. С тези пари можеха да се създадат игрища за школите. Заради терора на малкия екран, която излъчва шампионата, хвърлихме половин милион, начучорихме тия пилони.

Системата ВАР? Много хубава система, при всички случаи ще усъвършенства разногласието сред клубове. Знаете ли я тая - видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крайник. Всичко е втасало в България, та ВАР ни би трябвало. Системата коства един милион. Вие в миналото виждали ли сте един милион нацяло? Знаете ли по какъв начин се изкарва един милион, с цел да се вкара в системата ВАР? Ако ФИФА и УЕФА оказват помощ, добре. ВАР в Първа лига ще коства 14 милиона лв. общо. 14 милиона за това дали Гошо Петров е отсъдил неверно фаул.

Ако пролетта не играем на стадион " Славия ", ще плуваме. Добре сме, не се радвайте. Славия е тим, който няма кой знае каква посещаемост. Ако обаче мачовете са във време по-прилично за наличие, сигурно 50% ще се вдигне посещаемостта. 20 домашен мача по 1000 индивида са 20 000. По 10 лв. са 200 000 лв.. Говоря за Славия. Ние взимаме 300-400 000 лв. от малкия екран ".

 Венцеслав Стефанов към спортните публицисти: Ако имате грам мозък и сте мъжкари, ще изберете Георги Петков за №1
Венцеслав Стефанов към спортните публицисти: Ако имате грам мозък и сте мъжкари, ще изберете Георги Петков за №1

" Има доста цесекари и левскари измежду тях "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР