Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на Българския

...
Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на Българския
Коментари Харесай

Стефанов: Сам човек е само за тоалетната

Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз Венцеслав Стефанов приказва след съвещанието на Изпълкома.

" Ще избираме президент. Още не съм взел решение кой ще е моят избор за президент. Живеем в демократична страна, всеки може да се кандидатира и няма да сбърка. Пепи искаше нещо да прави, някакви трудове, вписвания. Най-добрият вид беше на 15 март да се направи Конгрес, хората да са спокойни. Клубовете да си избират. Категорично се разгласи датата. Ако някой желае да прави извъртане, няма да е от БФС.

Всеки желае да се кандидатира. Около Нова година, по-късно, ще излязат. Кандидати за популярност доста има. Казал съм, че ще поддържа Стилиян Петров? Стилиян може да се кандидатира, а дали ще бъде определен в никакъв случай не съм казвал. Много е значимо този, който ще се кандидатира, да даде стратегия и екип, с който ще работи Сам човек единствено за тоалетната става.

Специално във футбола, аз помня от по-предишни години, имаше един президент, който се споделяше Иван Славков, който не седеше в БФС, само че националите биеха, с корифеи като Иван Вуцов нещата вървяха. Да се понижи броят на чужденците, изрично, в случай че желаете да имаме народен тим и други като поколенията, които ни радваха. Каква ще бъде формата, има доста разновидности.

Последните два мача, които игра Славия, те май станаха три, играхме с тим, които преливаха от чужденци, а нашите български деца с нищо не им отстъпваха. Не да се поставят унгарци, патагонци за шефове на съдиите, не знам за какво смениха съдията на вчерашния мач в последния миг. Не знам кой е бил. Вчера в случай че гледахте мача деликатно, видяхте, човек до мен засече, че 26 минути се игра футбол второто полувреме ", сподели той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР