Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС -
Коментари Харесай

Предлагат на ген. Мутафчийски как да тренират футболистите

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, се обърна към ръководителя на Националния действен щаб военачалник Венцислав Мутафчийски. Шефът на " белите " съобщи пред  Gong.bg , че се надява генералът да премисли решенията си и да предложи да се разрешат тренировките на професионалните футболисти при строги правила. Стефанов даже излезе с съответно предложение футболистите да не се засичат.   

Познавам и доста почитам военачалник Мутафчийски. Надявам се военачалник Мутафчийски и военачалник Борисов да размислят и да премислят политиката си по отношение на професионалните футболисти. Не виждам какво толкоз пречи играчите да упражняват на групи по няколко индивида. Един терен е 8-10 декара. Като упражняват 4-5 индивида, няма да се засичат. Няма да се къпят в съблекалнята на стадиона.

След заниманието се качват на колите и право у дома. Това са млади и мощни хора. Като ги затворим по домовете, ще атрофират. Отборите може да стартират занимания даже преди края на изключителното състояние, не след него. Просто би трябвало да съблюдаваме обществена отдалеченост. Терените са големи, не виждам проблем. Учениците като се затворят в една стая, няма ли да е по-голям проблем ", съобщи Стефанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР