Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю, че планира

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви в интервю, че планира
Коментари Харесай

Горещо признание от Тръмп на британска земя, разкри разговора си с кралицата и плановете си за Путин

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи в изявление, че възнамерява да се кандидатира за втори мандат на изборите през 2020 година „ Изглежда, всички желаят да го направя”, сподели президентът на Съединени американски щати пред неделното издание на „ Дейли Мейл “.

Той не счита, че има представител на Демократическата партия, който може да го победи на изборите.

Нарушавайки английския протокол, Тръмп разкри също, че е разискал Брекзит с английската кралица Елизабет II. „ Тя съобщи, че това е доста – и е права – доста комплициран проблем. Мисля, че никой не знаеше какъв брой тъкмо комплициран ще се окаже”, изясни президентът на Съединени американски щати. „ Всички мислеха, че ще е „ О, това е просто, причисляваме се или не се, или дано да забележим какво ще се случи”, добави той.

Доналд Тръмп се срещна с Елизабет Втора в Уиндзорския палат
„ Тя е невероятна жена, толкоз е интелигентна, толкоз прелестна, като споделям прелестна – имам поради вътрешно и външно. Това е прелестна жена”, добави Тръмп, описвайки кралицата.

В отговор на въпрос дали тя го е харесала, той съобщи, че не би желал да приказва от нейно име, само че може да каже, че той е харесал нея.

„ Разбирам се прелестно с Ким Чен-ун”, удостовери още президентът на Съединени американски щати. „ Той е доста мощен, има страховит темперамент, занимателен и корав е, добър в преговорите”, съобщи Тръмп. В отговор на уточняващ въпрос дали Ким е безсърдечен деспот, той съобщи „ Разбира се, че е безсърдечен, само че има и други като него”.

Президентът на Съединени американски щати беше по-сдържан във връзка с идната си среща с съветския си сътрудник Владимир Путин. „ Мисля, че евентуално можем да се разберем доста добре”, акцентира той. „ Някой ме попита дали сме врагове или другари? Аз споделих, че е прекомерно рано да се каже”, декларира Тръмп.

„ Точно сега бих споделил, че сме противници, само че за Съединени американски щати, а почтено казано и за Англия и други места, да се разбираме добре с Русия, Китай и всички тези други места... Това е нещо положително, а не неприятно. Това е нещо в действителност хубаво”, акцентира той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР