Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че на изборите

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че на изборите
Коментари Харесай

Извънредна новина за бъдещето на Доналд Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че на изборите следващата година ще се бори за преизбиране още веднъж в тандем с вицепрезидента Майк Пенс, съобщи Ройтерс .

"Той е мой човек, мой другар ", сподели Тръмп в изявление за телевизия "Фокс нюз ".

Що се отнася до слуховете, че този път може да се яви на изборите в тандем с някогашната непрекъснато представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли, той съобщи, че това също "би било отлично ", само че добави, че Пенс свърши "феноменална работа ".

Тръмп въпреки всичко означи, че и за Хейли ще има роля в екипа му.

В книгата си, издадена предходната година, тя избягна да подлага на критика президента, въпреки да не скри, че двамата не постоянно са били в единодушие.

Тръмп също по този начин отхвърли да удостовери, че държавният секретар Майк Помпейо ще напусне кабинета и ще се кандидатира за сенатор от родния си щат Канзас.

Според Тръмп за Помпейо не е проблем да победи, в случай че се кандидатира, и той самичък може да вземе решение по въпроса, в случай че сметне, че републиканците са застрашeни да изгубят сенатското си място от Канзас.

Тръмп отбрани своето решение да употребява персоналния си юрист Руди Джулиани да работи по връзките с Украйна.

Президентът на Съединени американски щати предвижда, че няма да бъде отхвърлен от поста, тъй като съгласно него "демократите не разполагат с нищо, което да (го) уличава ".

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР