Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че администрацията му планира

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че администрацията му планира
Коментари Харесай

САЩ планират да вдигнат палаткови градове за мигрантите, разкри Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че администрацията му възнамерява да построи палаткови градове за хиляди мигранти от Централна Америка, насочили се към Съединени американски щати през Мексико, осведомят локални медии.

 Мексико се пробва да спре мигрантския поток към Съединени американски щати
Мексико се пробва да спре мигрантския поток към Съединени американски щати

Властите оферират на преселниците от Централна Америка да останат…

Американският водач разгласи желанието си по време на изявление за Fox News, откакто Пентагонът заяви, че разполага 5 200 бойци за усилване на защитата по границата и след седмици на разпалена антимигрантска реторика от президента преди основните междинни избори през идната седмица.



" Ако те подадат документи за леговище, ние ще ги задържим, до момента в който съдът не реши. Ние ще ги задържим, ще изградим палаткови градове, ще вдигнем палатки на всички места ", закани се президентът на Съединени американски щати.

 Тръмп хвърля армията против имигрантите
Тръмп хвърля армията против имигрантите

Пентагона трансферира елементи на границата с Мексико

" Няма да строим здания и да харчим всички тези стотици милиони долари. Ще вдигнем палатки, те ще бъдат доста хубави, и те ще чакат, в случай че не получат леговище, ще си вървят ", продължи той.

Доналд Тръмп добави, че бежанците ще бъдат арестувани, до момента в който процедурата по разглеждане на молбите им не завърши.

Проблемът е, че ги освобождават и те би трябвало да се явят пред съда три години по-късно, само че никой не се явява , има вяра той.

Но ние ще ги задържим, за разлика от Обама и за разлика от други, и те ще чакат. Когато хората схванат какво се случва, по-малко хора ще дойдат в Съединени американски щати, акцентира Тръмп.

Американският водач се чака да взе участие на 11 предизборни митинга преди изборите на 6 ноември, които съгласно специалисти във Вашингтон се преглеждат като референдум за президентството му.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР