Президентът на САЩ Доналд Тръмп си припомни спор от миналото

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп си припомни спор от миналото
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Бързо ще нокаутирам Байдън в ММА битка

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп си напомни спор от предишното със своя противник Джо Байдън, с който се надпреварват за президентския пост на Съединени американски щати. Преди години Байдън показа, че желал да е по-млад, с цел да заведе Тръмп зад залата и да се сбият. Доналд си напомни тази преживелица и е черноглед, че Байдън би бил добър войник.

На 3-ти ноември ще стане ясно дали Доналд ще завоюва за повторно изборите или Байдън ще го измести и ще оглави Съединените щати. По време на акцията на Тръмп имаше много ММА бойци, които не стопират да го поддържат. Дейна Уайт също му удря рамо и го поддържа в изборите.

В една от последните си изяви Доналд реши да огледа на изборите като на ММА борба и показа, че бързо би съумял да се оправи с по-възрастния си противник. Ето какво още сподели Тръмп, който даже се съветвал с Дейна Уайт за това дали би бил добър войник Джо Байдън:

" Сънливия Джо? Не мисля, че сънливият Джо би бил добър войник, нали? Преди попитах Дейна Уайт за това. Едно леко допиране по лицето и Байдън ще падне. Той няма да се изправи бързо. Преди време той ми сподели, че желал да ме заведе откъм гърба при плевнята. Сега в случай че аз му го кажа, ще кажат, че съм нападателен. С това той искаше да каже, че желае да ме набие. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР