Президентът на САЩ Доналд Тръмп се включи в британската политическа

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп се включи в британската политическа
Коментари Харесай

Тръмп разговаря с Борис Джонсън и Найджъл Фарадж

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп се включи в английската политическа рецесия във вторник като телефонира на Борис Джонсън, евроскептичният любимец за правоприемник на Тереза Мей на поста министър ръководител на Обединеното кралство. Това оповестява Reuters, представена от " Фокус ".
По-рано денем американският държавен глава е предложил среща на четири очи на Джонсън, който е отказал поканата поради среща с депутати от Консервативната партия, на която ще се гласоподава какъв да е идващият министър председател на страната, твърди събеседникът на английската организация.
Тръмп е показал схващане и е декларирал, че чака с неспокойствие среща с евроскептика в бъдеще. Техният диалог е траял 20 минути.
След това ръководителят на Партия „ Brexit “ Найджъл Фарадж също се е срещнал с Тръмп в границите на визитата му в Обединеното кралство.
След диалога си с водача на Белия дом, Фарадж показа, че е провел „ хубава среща “ с него. Британският политик, чиято новосформирана партия завоюва изборите за Европейски парламент във Англия предишния месец, написа, че Тръмп „ в действителност има вяра в Brexit и му подхожда визитата в Лондон ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР