Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува Европейския съюз след вчерашното

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп разкритикува Европейския съюз след вчерашното
Коментари Харесай

ЕС се възползва от САЩ, но няма да продължи дълго, закани се Тръмп

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разкритикува Европейския съюз след вчерашното решение на Европейската комисия да санкции Гугъл с 4,3 милиарда евро поради преобладаващо състояние.

" Казах ви! Европейският съюз наложи санкция от 5 милиарда $ на една от огромните ни компании - Гугъл. Те в действителност се възползват от Съединени американски щати, само че няма да продължи дълго ", написа той в " Туитър ".

 Европейски Съюз наложи най-голямата санкция на американски софтуерен колос за монопол Обновена
Европейски Съюз наложи най-голямата санкция на американски софтуерен колос за монопол

Брюксел упреква Alphabet Inc. поради операционната система Android

Коментарът на американския водач идва преди значима среща с ръководителя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер във Вашингтон след няколко дни.

Доналд Тръмп разяснява и Русия.

" Срещата с Русия беше огромен триумф, като се изключи същинския зложелател на народа - подправените медии. Очаквам нашата втора среща, с цел да стартираме да прилагаме някои от многото неща, които обсъдихме, в това число прекъсване на тероризма, сигурността в Израел, разпространяването на нуклеарни оръжия, хакерските атаки, търговията, Украйна, мира в Близкия изток, КНДР и други. Има доста отговори, някои са елементарно, а други са сложни, на тези проблеми...но всички те могат да бъдат позволени ", означи американският водач в обществената мрежа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР