Президентът на САЩ Доналд Тръмп проведе телефонен разговор с двама

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп проведе телефонен разговор с двама
Коментари Харесай

Тръмп: Благодаря за тази номинация!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп организира телефонен диалог с двама скандинавски депутати, с цел да им благодари, че са предложили кандидатурата му за Нобелова премия за мир за 2021 година, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция. Новината оповестиха двамата парламентаристи.

Норвежкият народен представител от популистката десница Кристиан Тюбринг-Геде сподели, че Тръмп му се е обадил през вчерашния ден.

" Той просто искаше да ми благодари за номинацията. Бях сюрпризиран. Това беше нещо доста позитивно от негова страна. Не мисля, че всеки би направил същото. Той е доста приветлив ", сподели норвежкият народен представител, без да навлиза в детайлности за диалога сред двамата.

Шведският християндемократ Магнус Йохансон описа, че отивал на езда, когато Тръмп му се обадил и му благодарил за номинацията. " Поговорихме си добре за мира в Близкия изток и на Балканите. Пожелавам на президента триумф в процесите за реализиране на мир ", написа в обществените мрежи депутатът и добави фотография на усмихнатия Тръмп, който приказва по телефона.

Двамата парламентаристи оповестиха при започване на септември, че оферират Тръмп за премията. Първият го номинира за поради ролята му в нормализиране на връзките сред Израел и Обединените арабски емирства, а вторият поради напъните му за доближаване на Сърбия и Косово.

Анализатори не считат, че милиардерът има шансове да завоюва премията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР