Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова американските депутати да приемат

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп призова американските депутати да приемат
Коментари Харесай

Тръмп призовава депутатите да приемат закон за проверка на оръжия

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп прикани американските депутати да одобряват закон за строги инспекции за закупуване на огнестрелно оръжие, оповестява " Ройтерс ".

По-рано Тръмп разиска с шефа на ФБР Кристофър Рей, министърът на правораздаването Уилям Бар и членове на Конгреса на Съединени американски щати вероятните способи да се предотвратят всеобщи убийства на хора като тези, които се случиха в Ел Пасо в Тексас и Дейтън в Охайо. Нападенията предизвикаха гибелта на 29 души .

Тръмп изясни в Туитър, че " не можем да оставим убитите в Ел Пасо, Тексас и Дейтън, Охайо, да умрат на вятъра . По същия метод и за толкоз тежко ранените. Никога не можем да ги забравим и тези, преди тях. Републиканците и демократите би трябвало да се обединят и да основат строги инспекции на предишното, може би да обвържат това законодателство с обезверено нужната имиграционна промяна ".

We cannot let those killed in El Paso, Texas, and Dayton, Ohio, die in vain. Likewise for those so seriously wounded. We can never forget them, and those many who came before them. Republicans and Democrats must come together and get strong background checks, perhaps marrying....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 5, 2019
" Медиите носят огромна отговорност за живота и сигурността в нашата страна . Фалшивите вести способстваха доста за гнева и яростта, които се натрупваха в продължение на доста години. Отразяването на вести би трябвало да стартира да бъде заслужено , уравновесено и независимо, или тези ужасни проблеми единствено ще се влошат ", добави той.

The Media has a big responsibility to life and safety in our Country. Fake News has contributed greatly to the anger and rage that has built up over many years. News coverage has got to start being fair, balanced and unbiased, or these terrible problems will only get worse!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) August 5, 2019  Тръмп осъди кървавите набези
Тръмп осъди кървавите набези

За него и в двата случая стрелбата е обвързвана с " психологично заболяване "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР