Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи критики към избирателния район

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отправи критики към избирателния район
Коментари Харесай

Тръмп обвинен в расизъм от демократите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочи рецензии към изборния регион на конгресмена от Демократическата партия Илайджа Къмингс, определяйки го като "отвратителна дупка, цялостна с плъхове и други гризачи ", предадоха Асошиейтед прес и ДПА.

Избирателният регион на Къмингс, намиращ се в региона на Балтимор, "е считан за най-зле управляваният и най-опасен в задачите Съединени щати ", съобщи Тръмп през вчерашния ден в Туитър, критикувайки ръководителят на надзорната комисията на Камарата на представителите. Къмингс управлява голям брой следствия на дейностите на президента и по-рано насочи рецензии към представители на министерството на вътрешната сигурност поради изискванията, при които са арестувани мигрантите по южната граница на Съединени американски щати.

"Както беше потвърдено предходната седмица при посещаване на Конгреса, Граничната работа е чиста, ефикасна и добре ръководена, единствено доста пренаселена ", съобщи Тръмп в Туитър. "Избирателният регион на Къмингс е отвратителна дупка, цялостна с плъхове и други гризачи ".

Коментарите на Тръмп бързо провокираха ответни рецензии от страна на съперниците му от Демократическата партия, които го упрекнаха в расизъм против конгресмена от афроамерикански генезис.

Къмингс е "водеща фигура в Конгреса и страната за отбрана на гражданските права и икономическа правдивост, обичан в Балтимор водач и надълбоко скъп сътрудник ", съобщи в Туитър Нанси Пелоси, председателка на Камарата на представителите. "Всички ние отхвърляме расистките нападки против него и поддържаме постоянното му водачество ".

Самият Къмингс съобщи, че всеки ден се прибира в изборния си регион. "Всеки ден се събуждам и отивам да се боря за съседите си ", акцентира той. "Да организирам контрол на изпълнителната власт е мое конституционно обвързване. Но да се боря за моите гласоподаватели е мое морално обвързване ", добави конгресменът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР