Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново повтори, че САЩ са

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново повтори, че САЩ са
Коментари Харесай

Тръмп коментира свалянето на иранския дрон

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж повтори, че Съединени американски щати са свалили през вчерашния ден ирански дрон над Ормузкия пролив, нещо, което Иран изрично отхвърля, предадоха международните организации.

"Няма подозрение, ние го свалихме ", съобщи Тръмп.

"Няма никакво подозрение по отношение на обстоятелството, че става дума за ирански дрон ", добави от своя страна съветникът по националната сигурност на Белия дом Джон Болтън.

Тръмп заяви пред публицисти в Белия дом, че е разговарял през вчерашния ден с Борис Джонсън, любимец да бъде определен отпред на английската Консервативна партия и надлежно и да стане английски министър председател.

Президентът изрази убеденост, че Джонсън ще прави "страхотна работа " на Даунинг стрийт. Тръмп сподели, че "харесва доста " Джонсън и добави, че е уверен, че "двамата ще имат страхотни връзки ".

По мотив напрежението сред Сеул и Токио Тръмп изрази подготвеност да помогне за разрешаването на дипломатическия и търговски спор, предадоха международните организации.

Дипломатическата дискусия произтича от бруталната колонизация на Корея от Япония от 1910 година до 1945 година Неотдавна тя закупи стопански поврат, когато Токио реши да затегне изискванията на експорт на някои високотехнологични материали към Южна Корея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР