Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново критикува начина, по който

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отново критикува начина, по който
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: НБА се намира в огромна беда заради колениченето


Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп още веднъж подлага на критика метода, по който НБА разрешава на играчите си да стачкуват. Както е известно, преди началото на мачовете от възобновения сезон баскетболистите коленичат по време на осъществяването на химна, демонстрирайки мирния си митинг против расовата дискриминация.  ЛеБрон Джеймс отвърна на рецензиите на Доналд Тръмп, свързани с колениченето

“Колениченето беше извънредно за баскетбола. Вижте рейтингите на НБА. Те са на толкоз ниски равнища, а това е подбудено от противния метод, по който Лигата се управлява. Хората са ядосани и по тази причина си мисля, че НБА се намира в неволя, голяма освен това. Много по-голяма от тази в визиите им”, съобщи Тръмп в изявление за FOX Sports Radio.

In a radio interview this morning with @claytravis, President Trump was highly critical of the NBA, saying its widespread protests during the national anthem since the season restarted July 30 have put the league in " big trouble "

" Bigger trouble than they understand, " Trump said
— Marc Stein (@TheSteinLine) August 11, 2020
Това е следващият случай, в който президентът се намесва вербално в дейностите на Лигата. Преди седмица, още веднъж в изявление, Тръмп сподели, че е отчаян и компрометиран от колениченето на звездите и добави, че е спрял да гледа срещите. Малко по-късно звездата на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс отвърна, че “на никого не му пука за зрителския интерес” на президента.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР