Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, според които

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, според които
Коментари Харесай

Тръмп отхвърли медийни информации за напрежение между лидерите на Г-7

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп отхвърли медийни информации, съгласно които има напрежение сред водачите на Г-7, които се събраха през вчерашния ден във френския град Биариц, като посочи, че всички се схващат доста добре, предадоха Ройтерс и ДПА, представени от Българска телеграфна агенция. 

``
реклама

" Преди да дойде във Франция подправените и отвратителни медии споделяха, че връзките с другите 6 страни от Г-7 са доста напрегнати и че двата дни на срещата ще бъдат злополука ", написа Тръмп в Туитър малко преди да се срещне с английския министър председател Борис Джонсън на двустранна среща, отдадена на търговията.

" Е добре, имаме доста положителни срещи, ръководителите се схващат доста добре, а нашата страна стопански се оправя ужасно ", добави той.

Тръмп означи, че Джонсън е верният човек за работата по Брекзита. По думите му, ще има доста огромно комерсиално съглашение с Англия.

Джонсън от своя страна посочи, че чака сложни договаряния със Съединени американски щати, само че че има големи благоприятни условия Обединеното кралство да проникне на американския пазар.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР