Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като смешни приказките за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп определи като смешни приказките за
Коментари Харесай

Тръмп за искането за импийчмънт срещу него: Мисля, че е смешно, че е лов на вещици

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп дефинира като смешни приказките за задействане на процедура за импийчмънт против него и още веднъж отхвърли да е упражнявал напън върху Украйна в опит да навреди на своя съперник от Демократическата партия Джо Байдън, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

"Мисля, че е смешно, че е лов на вещици ", сподели Тръмп по отношение на апелите от редиците на демократите да се задейства процедура за импийчмънт против него. "Демократите не знаят по какъв начин да ме спрат преди президентските избори през 2020 година ", добави Тръмп. Ето за какво, съгласно него, от ден на ден измежду тях, желаят да се стартира процедура за импийчмънт. Според него това е единственият метод да го спрат преди изборите. "Това в никакъв случай не се е случвало на президент преди този момент. Това е неуместно ", съобщи Тръмп.
Президентът също така съобщи, че е задържал военната финансовата помощ за Украйна, тъй като желал и други страни да вложат пари, по-специално европейците.

За следващ път Тръмп отхвърли да е карал украинския си сътрудник Володимир Зеленски да разпорежда следствие на фамилията на Байдън, като е употребявал като мотив за напън военната помощ, предопределена за Украйна. Тръмп към този момент призна намерено, че е загатнал за Байдън и за и за сина му Хънтър, работил за украинска газова компания от 2014 година, по време на телефонния си диалог, който е имал с Зеленски това лято. Тайнствен разобличител, член на американските разследващи служби е подал сигнал на началниците си по този мотив на този телефонен диалог.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР