Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че неговите екипи ще

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че неговите екипи ще
Коментари Харесай

Екипите на Тръмп с план за спасяване на авиокомпаниите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че неговите екипи ще показват този уикенд проект за избавяне на самолетните компании, задушаващи се финансово поради ограничаващите ограничения, въведени за противопоставяне на епидемията от  COVID-19, съобщи Франс прес.

Тръмп не изключи опция за директни диалози с някои или с всички самолетни компании още през идващите две дни.

Американските самолетни компании се нуждаят от доста пари, и то бърза. Конгресът към този момент им задели в границите на огромния си проект от 2,2 трилиона $ сумата от 50 милиарда $, с цел да запазят работните места.

Авиопревозвачите желаят да получат пари, само че не са изключително склонни да одобряват изискванията, които предлага държавното управление в подмяна.

Източници от бранша показаха пред Агенция Франс Прес, че има опълчване сред министерството на финансите и самолетните компании.

Миналата седмица министърът на финансите Стивън Мнучин сподели, че той е този, който ще дефинира подобаваща отплата против помощта от данъкоплатците.

Едно от обсъжданите условия е дялово присъединяване в капитала, от чиито мащаби ще зависи дали то ще бъде национализация или не. Ръководителите на компании обаче се притесняват, че с акционер като страната могат да бъдат отблъснати финансовите пазари, съобщи Българска телеграфна агенция.

Авиокомпаниите в Съединени американски щати съставляват стотици хиляди директни и непреки работни места и са жизненоважни за действието на най-голямата международна стопанска система.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР