Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е имал невероятна

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп обяви, че е имал невероятна
Коментари Харесай

Тръмп обяви голям напредък със Северна Корея

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи, че е имал " невероятна " среща с представителя по нуклеарните въпроси на Северна Корея Ким Йонг Чол , оповестява " Ройтерс ".

И двете страни са постигнали " огромен прогрес. Това беше невероятна среща ", разяснява Тръмп.

" Ние се съгласихме да се срещнем някъде, евентуално до края на февруари . Избрахме страна, само че ще я съобщим в бъдеще. Ким Чен-ун я чака с неспокойствие, аз също . Има прогрес, който не е обявен от медиите ", изясни американският президент.
 Заместникът на Ким Чен-ун потегли за Съединени американски щати
Заместникът на Ким Чен-ун потегли за Съединени американски щати

Преди допустима втора среща сред Тръмп и Ким

Новината за втора среща на върха идва, откакто Тръмп се срещна с Ким Йонг - чол , водещ договарящ за Северна Корея по нуклеарните въпроси.

Преговорите по въпроса за нуклеарните оръжия са в застой, откогато Тръмп и Ким организираха невиждана среща през юни в Сингапур през юни месец предходната година , като Вашингтон и Пхенян се призоваваха взаимно да подхващат дейности.

Втората среща на върха може да се занимае със международната сигурност , откакто Ким приказва против икономическите наказания на Съединени американски щати в годишния си новогодишната си тирада и заплаши да поеме " нов път ". Като определено място за това към този момент бе упоменат Виетнам.
 Ще има втора среща Тръмп - Ким
Ще има втора среща Тръмп - Ким

90 минутна среща в Белия дом

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР