Президентът на САЩ Доналд Тръмп не е сигурен, че трябва

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп не е сигурен, че трябва
Коментари Харесай

Тръмп не планира нищо във връзка с докладите за Русия и талибаните

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп не е сигурен, че би трябвало да направи нещо по отношение на изказванията, че Русия е подтикнала афганистанските бойци да убият американските войски , оповестява The Washington Post, базирайки се на двама високопоставени представители на американската администрация.

Според тях не са създадени ограничения против Москва, защото Тръмп не има вяра в информацията, че Русия е плащала на талибаните.
 Британският боен министър знаел, че Русия евентуално заплаща на талибани да убиват американски бойци
Британският боен министър знаел, че Русия евентуално заплаща на талибани да убиват американски бойци

Уолъс: Абсолютно правилно е, че страни като Русия подхващат доста злонамерени дейности против нас

" Тръмп не е сигурен, че би трябвало да направи нещо по въпроса ", а по-рано в сряда президентът дефинира тази история за " фалшив нюз ", която цели да навреди на него и на Републиканската партия .

В същото време, Белият дом разисква какъв брой секретна информация може да бъде разкрита, с цел да се " поддържа скептицизма на Тръмп във връзка с това разузнаване ".

Според източниците, позицията на президента може да се промени, защото натискът върху него от Конгреса се усилва.

“No corroborating evidence to back reports. ” Department of Defense. Do people still not understand that this is all a made up Fake News Media Hoax started to slander me & the Republican Party. I was never briefed because any info that they may have had did not rise to that level
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) July 1, 2020  Демократът Шиф желае наказания за Русия поради талибаните неотложно
Демократът Шиф желае наказания за Русия поради талибаните неотложно

Тръмп да спре да ухажва Путин и уместно да " възпира съветските злонамерени дейности "

В края на март са обсъждани благоприятни условия да се наложат наказания против Русия по отношение на действия, за които се смята, че са против ползите на Съединени американски щати в Афганистан .

" Ню Йорк Таймс " заяви на 26 юни, че съветското военно разузнаване е подтикнала талибански бойци да нападат войски на интернационалната коалиция в Афганистан. На 29 юни представителят на съветския президент Дмитрий Песков назова обвиняванията като неистина. На 27 юни съветското външно министерство разказа първата обява по този въпрос в американската преса като съдържаща съзнателно погрешна информация .

Тръмп, написа в своя " Туитър " на 28 юни, че американското разузнаване е признало за недостоверна информацията , че Русия се пробва да предложи пари на афганистанските бойци за убийството на американски бойци.
 Талибаните потвърдиха: Русия е плащала да нападат бойци на Съединени американски щати в Афганистан
Талибаните потвърдиха: Русия е плащала да нападат бойци на Съединени американски щати в Афганистан

Иран и Пакистан също финансирали тези дейности
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР