Президентът на САЩ Доналд Тръмп настоя, че отношенията му с

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп настоя, че отношенията му с
Коментари Харесай

Тръмп: Имам “страхотни отношения” с Ким Чен Ун

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп настоя, че връзките му с водача на КНДР Ким Чен Ун се развиват добре, заяви РИА Новости.

Преговорите сред Съединени американски щати и КНДР по нуклеарния въпрос на Корейския полуостров стопираха на фона на следващия оръжеен тест на Пхенян. В същото време КНДР към момента не е направила нови нуклеарни проби и изстрелването на ракети с огромен обхват на деяние, които бяха прекъснати преди срещите на върха сред Ким Чен Ун и Тръмп.

Тръмп отговори негативно на въпрос от публицистите дали се тревожи за Ким Чен Ун. Тръмп добави, че има “отлични връзки ” със севернокорейския водач. В същото време американският президент призна, че сега има “известна неприязън ” от страна на Северна Корея.

Тръмп беше помолен да разяснява и изказването на непрекъснатия представител на КНДР към Организация на обединените нации Ким Сонг, който съобщи, че КНДР не се нуждае от дълги договаряния със Съединени американски щати в този момент и въпросът с денуклеаризацията към този момент не стои на дневен ред.

“Ще забележим ”, отговори Тръмп. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР