Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който от идването си на

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп, който от идването си на
Коментари Харесай

Тръмп се ядоса заради водата в тоалетните

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп, който от идването си на власт преди три години, подлага на критика неуморно екологичните разпореждания, които неведнъж били безполезни, в този момент се нахвърли върху механизмите, целящи пестене на водата в тоалетните, съобщи Франс прес.

След подигравките против енергоспестяващите крушки по време на митингите на предизборната си акция, в този момент Тръмп съобщи на среща с представители на дребния бизнес, състояла се в Белия дом: " Ние следим доста деликатно чешмите, душовете и други детайли на баните. Хората би трябвало да пускат водата в тоалетната по 10 пъти, по 15 пъти, вместо по един път! И по този начин те в последна сметка употребяват повече вода ", съобщи той, представен от Българска телеграфна агенция.

Тръмп също така се оплака, че поради някои механизми за икономисване на вода, налягането е станало доста едва. " Толкова малко вода излиза от чешмата, че човек съвсем не може да си измие ръцете ", сподели той.

В по-широк мащаб Тръмп намерено сложи въпроса за полезността от икономисването на вода в доста страни по света. " Има толкоз доста страни, в които се стича толкоз доста вода, това се назовава дъжд и хората там не знаят какво да вършат с него ", сподели той. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР