Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че не се стреми

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп каза, че не се стреми
Коментари Харесай

Тръмп: Не искам война с Иран

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп сподели, че не се стреми към война с Иран, само че предизвести, че в случай че се стигне до конфликт, той ще докара до " заличаване ", заяви Ройтерс, като цитира изявление на Тръмп пред Ен Би Си.

" Аз не се стремя към война и в случай че се стигне до война, това ще бъде заличаване, каквото не сте виждали преди. Но аз не се стремя да направя това ", сподели Тръмп пред малкия екран в петък.

Вчера стана ясно, че американският президент е наредил въздушни удари против Иран, само че след това се е отказал.

Самолети са били вдигнати във въздуха, а кораби са заели позиция, само че по този начин и не се стигнало до изстрелване на ракети, тъй като пристигнало предписание за отвод от офанзивата, споделя върховен представител на американската администрация.

Тръмп написа в Туитър, че всичко е било готово за ударите по три обекта в Иран, само че ги отменил 10 минути преди плануваното им нанасяне. Решението си той взел, откакто попитал какъв брой доста хора ще умрат. Разбрал, че при офанзивата ще има 150 убити, което не би било " симетричен отговор " на свалянето на безпилотен аероплан.

  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР