Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският държавен глава Владимир

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и руският държавен глава Владимир
Коментари Харесай

Тръмп и Путин обещаха стабилност на глобалните енергийни пазари

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и съветският държавен глава Владимир Путин в телефонен диалог в понеделник се договориха за значимостта на гарантирането на непоклатимост на световните енергийни пазари. Това се показва в изказване на Белия дом след диалога.
" Лидерите разискаха също по този начин сериозни двустранни и интернационалните въпроси. Президентът Тръмп и президентът Путин се договориха за значимостта на обезпечаване на стабилността на световните енергийни пазари ", се споделя в документа.
Тръмп и Путин се договориха да работят в тясно съдействие в границите на Г-20, с цел да се опълчват на разпространяването на новия ковид, както и да съживят международната стопанска система. Тръмп също изрази интерес към демократичния преход във Венецуела, който ще постави завършек на продължаващата рецесия. " По отношение на Венецуела президентът Тръмп повтори, че обстановката във Венецуела е сложна и всички сме заинтригувани от либерален преход, който да постави завършек на продължаващата рецесия ", се споделя в документа.
Пресслужбата на Кремъл заяви по-рано, че Путин и Тръмп са разискали опцията за по-тясно съдействие сред двете страни за противопоставяне на разпространяването на ковид в света и положението на световния петролен пазар. Засегнати са били и някои въпроси на двустранните връзки, означи пресслужбата на Кремъл.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР