Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания пристигнаха

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания пристигнаха
Коментари Харесай

След стрелбата: Тръмп и Мелания посетиха Дейтън, посрещнати от протестиращи

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп и първата дама Мелания дойдоха в град Дейтън в щата Охайо, където през уикенда въоръжен мъж умъртви 9 души, съобщи АП.
 
 Gulliver/Getty Images

Тръмп и брачната половинка му отидоха в болничното заведение Маями Вали, където са настанени множеството от потърпевшите в всеобщата пукотевица. Пред клиниката ги чакаха обаче минимум 200 протестиращи, които се надяваха да предадат посредством митинга си обръщение към президента за дейности за надзор върху огнестрелните оръжия.

Същевременно кметицата на Дейтън Нан Уейли изрази вяра, че президентът ще предприеме дейности за стягане на контрола върху огнестрелните оръжия, съобщи ДПА. " Господин президент, град Дейтън и народът на Дейтън в действителност чакат някакви дейности ", добави кметицата, която е имала къса среща с Тръмп.-->
 
 Gulliver/Getty Images

По време на тази среща тя не се е въздържала и е споделила на президента, че е най-добре той да не отива в региона, в който стана всеобщата пукотевица през уикенда . " Неговите изявления могат да пораждат огромни разделения и това е последното нещо, от което се нуждаем ", съобщи кметицата и добави, че в града има яд и ужас.
 
 Gulliver/Getty Images

След Дейтън Тръмп отива в град Ел Пасо в щата Тексас, където въоръжен мъж също през уикенда умъртви 22 души.

 
 Gulliver/Getty Images

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР