Президентът на САЩ Доналд Тръмп е дал положителна проба за

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп е дал положителна проба за
Коментари Харесай

Въпреки омаловажаване на болестта: Доналд Тръмп и Мелания - с COVID-19!

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е дал позитивна проба за ковид, осведомят международните организации. Новината идва месец преди президентските избори в Съединени американски щати. 

Виж още: Коронавирусът и международните звезди! Пътуване с защитни ограничения или същинска суматоха?

Президентът Тръмп нееднократно е омаловажавал сериозността на COVID-19, като постоянно отхвърляше да носи маска, макар че Съединени американски щати имат най-вече болни от заболяването в международен проект, а умрелите от вируса американци са над 200 000. 

Виж още: Коронавирусът не е смъртна присъда! Ето кои световноизвестни звезди го пребориха!

Въпреки че от началото на пандемията COVID-19 умъртви над 1 млн. души по целия свят, Тръмп до последно твърдеше, че вирусът просто ще изчезне. Милиони американци, които имат вяра на Тръмп, пък са и уверени, че вирусът е просто слух и намират носенето на маски за ненужно. 

Виж още: Ето по какъв начин са лекували Том Ханкс от COVID-19! Съпругата му приказва за страничните резултати на хлорохина

" Тази вечер аз и Мелания дадохме позитивни проби за COVID-19. Започваме нашата карантина и лекуване незабавно. Ще се оправим с това дружно ", написа Тръмп в Twitter. В профила на Първата дама пък четем, че двамата са в дома си, усещат се добре, само че се постанова да отсрочат всичките си бъдещи задължения.

Виж още: Бил Гейтс планува пандемията от COVID-19 преди години, а през днешния ден начерта пътя по какъв начин да се оправим! Как?

От Бъзфийд означават, цитирайки Центъра по надзор на диабета, че Тръмп е на 74 година, има свръхтегло и по този начин попада в графата на пациенти с по-голям риск от затруднения при заболяването. 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР