Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен
Коментари Харесай

Тръмп не обеща мирно предаване на властта, ако загуби изборите

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския отхвърли да поеме ангажимент за спокойно предаване на властта, в случай че загуби президентските избори на 3 ноември, съобщи Асошиейтед прес.

"Ще забележим какво ще стане ", сподели той на конференция в отговор на въпрос дали ще съобщи спокойно властта.

Той добави, че всичко ще протече спокойно, само че няма да има предаване на властта, а ще има "продължение ".

Журналисти в Уилмингтън, щата Делауер, желаеха по-късно от съперника му от Демократическата партия да разяснява думите на президента.

"В каква страна живеем? ", сподели Джо Байдън. "Шегувам се. Вижте, той приказва доста нерационални неща. Не знам вие какво мислите, само че мен не ме изненадва ", отговори той.

От месеци Тръмп води акция против гласуването по пощата. Редица щати предизвикват тази процедура в изискванията на пандемия. Президентът твърди, че гласуването по пощата ще докара до изборни измами.

Самият Тръмп обаче гласоподава по пощата. Той споделя, че има разлика сред щатите, които автоматизирано изпращат бюлетини на всички регистрирани гласоподаватели и тези, като Флорида, които изпращат бюлетини единствено на хората, които са декларирали, че ще гласоподават по пощата.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР