Президентът на САЩ Доналд планира да освободи директора на Централното

...
Президентът на САЩ Доналд планира да освободи директора на Централното
Коментари Харесай

Тръмп обмисля да уволни директора на ЦРУ

Президентът на Съединени американски щати Доналд възнамерява да освободи шефа на Централното разследващо ръководство (ЦРУ) Джина Хаспел, както и шефа на Пентагона Марк Еспер, в случай че бъде избран отново за държавен глава.  Според източници, Хаспел „ възприема работата си като операция на хора и резултати “, което някои считат, че е съмнително, написа ТАСС.
„ Поради обстоятелството, че шефът на националното разузнаване Джон Ратклиф стартира да изисква публикуването на документи, оспорващи заключенията на американските разследващи служби по отношение на хипотетичната интервенция на Руската федерация в изборите в Съединени американски щати през 2016 година и по какъв начин тя упорства за отбрана на източниците, свързани с тези материали, управлението споделя, че шефът възнамерява да напусне Централно разузнавателно управление на САЩ, без значение кой печели изборите ", оповестява източникът. Що се отнася до Еспер, Аксиос отбелязва, че връзките му с Тръмп се утежниха, откакто първият се опълчи на изпращането на постоянни войски за разпространяване на митингите, избухнали в градовете на страната след гибелта на афроамериканеца Джордж Флойд в Минеаполис, Минесота в края на май. Според един от източниците, министърът на защитата е помолил президента да не го уволнява до изборите . Друг източник отбелязва, че искащите да заемат позицията на Еспер в Пентагона могат съзнателно да се опитат да подкопаят репутацията му.
 Доналд Тръмп: Болтън просто се пробва да отмъсти за уволнението си Доналд Тръмп: Болтън просто се пробва да отмъсти за уволнението си
„ Книгата на Болтън, която получава ужасни мнения, е алманах с неистини и измислени истории, основани да ме показват в неприятна светлин...
Общите избори в Съединени американски щати ще се проведат на 3-ти ноември. Те ще изберат президента и вицепрезидента, всички 435 членове на Камарата на представителите и една трета от Сената на Конгреса, шефове на 13 страни и територии.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР