Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън е казал на Нетаняху, че тридневна пауза в сраженията може да помогне за освобождаването на заложници

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е споделил в понеделник на израелския министър председател Бенямин Нетаняху  Бенямин Нетаняху Бенямин Нетаняху е роден на 21 октомври 1949 година в Тел Авив, Израел. Той е израелски политик и, че тридневна пауза в сраженията може да помогне за освобождението на някои заложници, заяви през вчерашния ден порталът „ Аксиос “, като цитира  американски и израелски длъжностни лица, съобщи Ройтерс.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 931
Позовавайки се на американски чиновник, „ Аксиос “ заяви, че според предложение, което се разисква сред Съединени американски щати, Израел и Катар, Хамас ще освободи 10-15 заложници, ще употребява паузата за инспекция на самоличността на всички заложници и ще съобщи лист с имената на хората, които държи, написа Българска телеграфна агенция.

В изказване в понеделник Белият дом сподели, че Байдън и Нетаняху са разискали „ опцията за тактически паузи, с цел да може цивилните да получат благоприятни условия за безвредно овакантяване на региони на продължаващите сражения, да се подсигурява, че помощта доближава до цивилни нуждаещи се и да се даде опция за освобождение на евентуални заложници. "


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР