Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е

...
Президентът на САЩ Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е
Коментари Харесай

Байдън ще посети опустошения от торнадо град в щата Мисисипи

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в през днешния ден ще посети разрушения от торнадо град в щата Мисисипи, в миг когато в Средния запад и в южната част на страната се чака нова поредност от мощни стихии, съобщи Асошиейтед прес.

Миналата седмица торнадо унищожи към 300 къщи и предприятия в градовете Ролинг форк и Силвър сити. На стотици други здания бяха нанесени тежки вреди. По информация от правосъдни лекари броят на жертвите в Мисисипи е 21 души. Един човек почина и в щата Алабама.

Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и първата дама Джил Байдън ще огледат вредите, ще се срещнат със притежатели на потърпевши от бурите жилища и със чиновници на незабавните служби, и ще получат оперативна информация от федерални и щатски чиновници. Очаква се към тях да се причислят губернаторът на щата Тейт Рийвс, сенаторката от Мисисипи Синди Хайд-Смит и представителят от Конгреса Бени Томпсън, както и локални водачи.

В свое изказване след торнадото Байдън даде обещание, че федералното държавно управление ще " направи всичко допустимо, с цел да помогнем ".

Американските президенти постоянно посещават местата в Съединени американски щати, опустошени от естествени бедствия или където са починали доста хора в резултат на пукотевица или по други аргументи, само че Байдън беше неодобрен, че към момента не е посетил дребния град в Охайо, където имаше разлив на токсични химикали, показва АП.

Той също по този начин би трябвало реши дали да посети град Нашвил, откакто в религиозно учебно заведение там бяха убити три деца и трима възрастни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР