Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се спъна и падна, докато
Коментари Харесай

НЕЛОВКА СИТУАЦИЯ: Байдън се спъна и падна пред стотици на церемония по дипломиране

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се спъна и падна, до момента в който раздаваше дипломи на гала по дипломирането на Академията на военновъздушните сили на Съединени американски щати в Колорадо.

Г-н Байдън е най-възрастният настоящ президент на нацията на 80 години. Хора към него му помогнаха да се изправи и изглеждаше незасегнат.

Президентът беше прав към час и половина, с цел да се ръкува с всеки от 921-те завършващи кадети.

Директорът по връзките на Белия дом сподели по-рано, че " той е добре ".

„ Имаше торба с пясък на сцената, до момента в който той се ръкуваше “, написа Бен Лаболт в Twitter след рухването в четвъртък.

По-рано в отчет на пресата в Белия дом се споделя, че господин Байдън се е спънал в черен чувал с пясък, до момента в който се е движел на сцената.

Кадри от случая демонстрират, че господин Байдън наподобява сочи към една от двете торби с пясък, употребявани за подпиране на неговия телесуфлер, до момента в който му оказват помощ чиновник на военновъздушните сили и двама членове на неговия екип от тайните служби.

Той беше забелязан да се връща към мястото си без непозната помощ и по-късно да тича назад към кортежа си, когато церемонията завърши малко след случая.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР