Президентът на САЩ Джо Байдън се присъедини със закъснение към

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се присъедини със закъснение към
Коментари Харесай

Байдън се присъедини предизборно към TikTok

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се причисли със забавяне към TikTok на 11 февруари, като означи дебюта си в платформата на обществената медия с 26-секунден видеоклип.


Този ход идва след острата рецензия на американското държавно управление към платформата за шерване на видео през последните години, най-много от страна на републиканците, само че и от страна на администрацията на Байдън.

TikTok е благосъстоятелност на китайската компания ByteDance и е упреквана от необятен кръг американски политици, че е инструмент за агитация, употребен от Пекин - нещо, което компанията гневно отхвърля.

В неделния видеоклип, оповестен в акаунта на акцията @bidenhq, 81-годишният президент демократ визира с лекост разнообразни тематики - от политиката до мача от шампионата на НФЛ.

Запитан дали избира Супербоул или фамозното шоу на полувремето, което тази година бе управлявано от артиста Ъшър, той избира да гледа самата игра.

Запитан дали има скришен скрит план за подправяне на играта, с цел да може поп звездата Тейлър Суифт - която се среща със звездата на Канзас Сити Чийфс Травис Келсе - да употребява славата си, с цел да поддържа Байдън, президентът шеговито се впуска в голословната дясна тайна доктрина.

" Ще си навлека неприятности, в случай че ви кажа ", споделя той.

Позовавайки се на съображения за сигурност, редица обособени щати и федералното държавно управление не разрешиха приложението на публични държавни устройства.

В Монтана неотдавна арбитър блокира стъпка на щатското държавно управление за цялостна възбрана на приложението.

Въпреки че платформата продължава да бъде обект на надзор от страна на Вашингтон, по-нататъшни федерални дейности за възбрана или ограничение на потреблението на приложението наподобява към този момент не са в ход.

" Сега наподобява, че концепцията за възбрана се прокарваше по-скоро за да се извлекат политически точки, а не като съществено изпитание за законодателна активност ", съобщи наскоро пред английския вестник " Гардиън " Дейвид Грийн, юрист по цивилен права.

С наближаването на изборите платформата дава опция за връзка с младите гласоподаватели./БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР