Президентът на САЩ Джо Байдън се кандидатира за втори мандат,

...
Президентът на САЩ Джо Байдън се кандидатира за втори мандат,
Коментари Харесай

Бивш наркоман стана адекватен заместител на Байдън

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън се кандидатира за втори мандат, макар че рейтингите му са антирекорди, а физическото му положение е отчайващо. Поради това пораства известността на главния му съперник в първичните избори с известното в цялата страна фамилия Кенеди и друг взор към Украйна. Може ли Съединени американски щати да получи първия президент, който е бил на хероин?

Когато Демократическата партия на Съединени американски щати одобри програмата „ отбрана на правата на транссексуалните хора в спорта “, политическите стратези трябваше да предупредят – това е рисковано начинание. Всичко е прекомерно покрай домашния сладостен дом на елементарния американец, с цел да се избегне отрицателното отношение или даже суматохата.

Изглеждаше, че желанието да вземем за пример на биологичните мъже да се състезават в женски тимове, национални тимове и рангове въз основата на това, че се считат за дами, е нещо много рядко и екзотично, което няма да вълнува междинния американец. В реалност, го сряза през сърцето.

Американците са спортна нация. Само спортните излъчвания бият рейтингите на шоуто на Тъкър Карлсън (което, апропо, е противоположно на „ отбраната на правата на транссексуалните хора “) и всеки любящ родител се стреми да изпрати детето си в някой тим. За хората от небогати фамилии това постоянно е единственият път към добър лицей, които търсят освен интелектуалци, само че и спортисти за университетските тимове.

В някои от колежите „ идентифицирането “ като жена е задоволително, с цел да употребявате женската съблекалня. Вече има случаи на обезчестяване. Следователно половината от електората на Демократическата партия, обичайно предан към малцинствата, изрично не харесва сходна „ отбрана на правата “. Едно е " новата нравственос ", друго са личните ти деца.

„ Застъпниците на правата на транссексуалните “ обаче не пощадиха даже идола на поколението, писателката Джоан Роулинг, тъй че политиците от Демократическата партия избират да не се занимават с тази тематика, оставяйки я на републиканците, да вземем за пример губернатора на Флорида Рон ДеСантис. Но в този момент в техните редици има едно поразително изключение - Робърт Кенеди-младши.

Преди към месец той се кандидатира за президент и в този момент е главният противник на настоящия президент Джо Байдън за партийната номинация.

Може би той ще остане главният съперник: рейтингът на поддръжка на Кенеди-младши измежду демократите надвишава 20%, което е доста. А в случай че има огромен шанс, даже ще изхвърли от конкуренцията настоящия държавен глава. В Съединени американски щати това е необичайност, само че се случва, а предходният сходен героизъм е изработен не от кого да е, а от бащата на претендента Робърт Кенеди-старши.

Когато по-големият му брат Джон Ф. Кенеди е определен за президент, Робърт става основен прокурор на Съединени американски щати. И в последна сметка той се оказва един от малцината, които избавят планетата от нуклеарна война: Боб Кенеди е този, който договаря от американска страна по време на неофициалните съвещания с посланика на Съюз на съветските социалистически републики Анатолий Добринин в дните на Карибската рецесия.

След убийството на президента Кенеди отпред на страната застана вицепрезидентът Линдън Джонсън, който и двамата братя не могат да понасят - той е в техния екип за приемане на гласове на южните щатите. Въпреки това Джонсън по-късно печели изборите под лозунга „ да продължим идеята на Кенеди “ и организира доста от промените, към които убитият президент стартира. Но той не може да бъде избран отново на фона на разнообразни митинги (предимно антивоенни и расови): той демонстрира слаб резултат на първичните избори и се отдръпва от конкуренцията, с цел да не ги загуби по-късно от Робърт Кенеди. Именно той би трябвало да стане президент на Съединени американски щати през 1968 година, само че е погубен, сходно на брат си.

Кенеди-младши не се съмнява в формалната версия за гибелта на татко си от ръцете на палестински терорист, само че не има вяра в формалната версия за убийството на чичо си. Като цяло той е малко теоретик на конспирацията и главно конспирациите му е ориентирана против американските корпорации, най-вече петролни, оръжейни, финансови и фармацевтични. Тоест тези, които доста американци откровено ненавиждат.

Със своя популизъм и превзетост той ненапълно припомня на Доналд Тръмп, по някои въпроси те - нещо като " естествени " политически антагонисти - изцяло съответстват. Но на изборите през 2008 и 2016 година Кенеди поддържа Клинтън, а за демократите той като цяло е „ един от тях “ – принадлежи към техния хайлайф по право на рождение.

След като губи татко си на 14 години, Кенеди напуща учебно заведение на идната година поради безчинство и опиати. След това той въпреки всичко получава, както би трябвало да бъде в такова семейство, чудесно обучение и влезе в държавната работа, от която по-късно излетя - и също поради опиатите. Кенеди-младши е съден за владеене на хероин на хиляди часове общественополезен труд.

След като навършва 30 години обаче се взема решение и става сполучлив юрист с профил в региона на опазването на околната среда. Именно тогава транснационалните петролни корпорации стават негов главен зложелател. За чест на рехабилитирания наркоман, той изпива доста кръв от тях, което изцяло го оправдава в очите на фамилията и обществото. Той стана „ рицарят “, за който считат по-възрастните Кенеди: да оказва помощ на елементарните риболовци от Хъдсън в битката им против циничните чичко-паричковци в Съединените щати е благородно предопределение.

Иначе Кенеди-младши съвсем не се месеше в политиката, като се изключи редките си публикации в разнообразни медии - за същински политик те са много смели. В тях той въодушевено подлага на критика Пентагона и Държавния департамент, без значение от коя партия е президентът. При Никсън той беше засегнат от интервенцията на Централно разузнавателно управление на САЩ за определяне на диктатурата на Пиночет в Чили, при Буш - от войната в Ирак и изтезанията в Гуантанамо, при Обама - от войната с Башар Асад в Сирия, при Байдън - от борба с Русия в Украйна (те въпреки всичко са единствено вербални, само че за демократите в Съединени американски щати и това е на практика бунт).

Отделно направление в публицистиката му е опълчването на татко му и чичо му на " ястребите " от Пентагона, специфичните служби, оръжейните барони и други, които Кенеди упрекват в опити за разпалване на международна война.Струва си да се замислим, че всички тези групи хора го ненавиждат съвсем толкоз, колкото и по-възрастните Кенеди.

Фармацевтичните и здравни чиновници на Съединени американски щати влязоха в листата на враговете на Кенеди по време на пандемията. Той стана освен съперник на ограничаващите ограничения (това беше повече или по-малко типично за републиканец), само че и проводник на разнообразни тайни теории с рефрен „ не се ваксинирайте никога “. И толкоз пристрастен, че други видни членове на клана Кенеди написаха отворено писмо, в което се споделя, че Боби е прелестен човек и екоактивист, само че очевидно през днешния ден си е изгубил мозъка.

Сега, когато спешността на казуса с ковид понижа и спорът на Кенеди с науката е пропуснат, той към този момент не наподобява вманиачен, когато приказва за Украйна или транссексуалните хора в спорта. Точно противоположното: гледайки свръхпечалбите на енергийните компании и грантовете за оръжейниците, обслужващи ВСУ, американците могат да одобряват, че Кенеди-младши е един от най-здравомислещите измежду демократите и през всичките тези години той е приказвал най-вече истината за ТНК и оръжейното лоби.

Следователно той в действителност има късмет да измести Байдън и да стане претендент на Демократическата партия на президентските избори. В по-голяма степен даже не заради тази причина, а тъй като Байдън си е Байдън. “Галъп ” сложи нов антирекорд по известност: единствено 37% от американците утвърждават работата на президента.

Освен това просто няма перспективен трети претендент и може би няма да се появи. Друго нещо е несъмнено друго: в този момент Кенеди ще бъде „ удрян “ от силите освен на екипа на Байдън, само че и от апарата на Демократическата партия. Уважаваното фамилно име няма да го отбрани: предстоят доста приказки за „ черната овца “ на огромно семейство, наркоман, който е изгубил връзка с действителността и идеалист, нездравословен за цялата страна.

Кенеди-младши си сътвори прекалено много врагове измежду най-опасните и могъщи фигури в страната си, където концепцията за „ проклятието на Кенеди “ е позната на мнозина. Повечето хора схващат това като нещо мистично, само че може да се предложи и друго пояснение: най-умните и смели членове на клана умират точно когато се пробват да изпреварят времето и да провокират вътрешната конструкция на държавната корпорация във Вашингтон - същинското проклинание на Америка.

Превод: В. Сергеев

Подпишете се за референдума за " Мир и Суверенитет " на https://narodna.me/ /изчакайте няколко секунди, с цел да се отвори страницата/

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР