Президентът на САЩ Джо Байдън нарече кореспондента на Fox News

...
Президентът на САЩ Джо Байдън нарече кореспондента на Fox News
Коментари Харесай

Байдън обиди журналист: Глупав кучи син. Каква инфлация!

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън назова кореспондента на Fox News "кучи наследник ", откакто журналистът се опита да му зададе въпрос за инфлацията в страната. Това се случи на среща на президента с неговите стопански съветници в Белия дом. Байдън не е знаел, че в този миг микрофонът му е включен.
 
Преди срещата със съветниците му, публицистите питаха Байдън за обстановката към Украйна. В отговор президентът възнегодува за какво го питат за Русия и Украйна, а не за намаляването на цените в страната - тематика, която трябваше да бъде разисквана на срещата със съветниците.
 
Тогава кореспондентът на Fox News Питър Доуси попита американския водач:  "Ще отговаряте ли на въпроси за инфлацията? Смятате ли, че инфлацията е политическа отговорност на междинните избори, които би трябвало да се проведат в края на тази година? "
 
След този въпрос стартира обичайното извеждане на медиите от залата за срещи. 
 
"Това е по-ценно. Каква инфлация. Какъв малоумен кучи наследник ", саркастично отвърна Байдън, евентуално мислейки, че микрофонът му е изключен, осведоми БГНЕС. 
 
По-късно Байдън персонално се обадил на журналиста, с цел да изясни обстановката. Президентът се оправдал, че забележката му "не е нещо персонално ". Насърчил журналиста да продължи да задава въпроси, разнообразни от тези на сътрудниците му.
 

 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР