Президентът на САЩ Джо Байдън ефективно даде ултиматум на израелския

...
Президентът на САЩ Джо Байдън ефективно даде ултиматум на израелския
Коментари Харесай

Ултиматум на Байдън към Нетаняху: защитете цивилните в Газа, или в противен случай

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън дейно даде ултиматум на израелския министър председател Бенямин Нетаняху в четвъртък: защитете палестинските цивилни и задграничните филантропични служащи в Газа или Вашингтон може да ограничи поддръжката за Израел във войната си против бойците на Хамас.

Съобщението, след месеци на апели на Съединени американски щати към Израел да промени военната си тактичност, която умъртви десетки хиляди палестинци, последва израелска офанзива, която умъртви седем World Central Kitchen (WCK ) филантропични служащи и провокира световно отвращение.

Израел признава, че стачката е била неточност.

Белият дом не сподели какви тъкмо стъпки желае Нетаняху да предприеме, нито какво ще направи. в случай че не е съумял да ги вземе. Но анализаторите споделиха, че имплицитната опасност е да се забавят прехвърлянията на оръжия от Съединени американски щати за Израел или да се смекчи поддръжката на Съединени американски щати в Организация на обединените нации.

„ Това е допустимо най-близко до миг „ Елате при Исус “, сподели анализатор Стивън Кук от мозъчния концерн на Съвета за интернационалните връзки, по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР