Президентът на Руската федерация Владимир Путин каза, че руските войски

...
Президентът на Руската федерация Владимир Путин каза, че руските войски
Коментари Харесай

Владимир Путин: Продължете с напредъка

Президентът на Руската федерация Владимир Путин сподели, че съветските войски би трябвало да развиват триумфа си на бойното поле в Украйна след завладяването на Авдеевка , предава Ройтерс.

Министърът на защитата Сергей Шойгу добави, че съветската атака продължава и войските се придвижват на запад. Шойгу уточни, че съветските сили са поели надзор над село Кринки в Херсонска област.

Снимка: Reuters

„ Що се отнася до цялостната обстановка в Авдеевка, това е безспорен триумф, приветствам ви. Трябва да се надгражда “, сподели Путин пред министъра на защитата Сергей Шойгу в Кремъл. „ Но напредването би трябвало да бъде добре квалифицирано -  снабдено с личен състав, оръжие, съоръжение и муниции. Изглежда, че се подразбира, само че все пак ви обръщам внимание “, добави Путин.

Снимка: Reuters

Украинската войска съобщи, че е изправена пред " масиран огън " от страна на съветските сили, които подхващат атака в Запорожка област в южната част на страната.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски съобщи на 19 февруари, че обстановката е извънредно сложна на някои точки на фронта.

Те имаха и диалог на четири очи, и с пленарни делегации

Според него украинската войска е изправена пред една извънредно сложна обстановка пред съветските сили, които се възползват от закъсненията на западните страни в доставката на военна помощ за Украйна . Той насочи рецензии и към Полша поради митингите против вноса на украинско зърно.

" Случващото се на западната ни граница не може да се счита за обикновено. Само 5% от нашата земеделска продукция минава през границата с Полша. На източната ни граница до Купянск, където обстрелът не стопира, новините за границата ни с Полша звучат като насмешка ", акцентира Зеленски.  

Започнала е евакуация на дребното останало цивилно население

Руските сили минават в нахлуване в Източна и Южна Украйна и неотдавна превзеха мощно укрепения град Авдеевка в Донецка област, с което реализираха първата си огромна победа след завладяването на Бахмут през май 2023 година

10 души, работели за Русия, са били арестувани

Украинската войска съобщи, че е изправена пред " масиран огън " от страна на съветските сили, които подхващат атака в Запорожка област в южната част на страната.

Русия в никакъв случай не е била срещу разговора, в това число за Украйна . Киев отхвърля да договаря под заповедите на Вашингтон и Лондон “, разяснява Владимир Путин .

Има ли съветски софтуерни разработки в региона на галактическите оръжия?

„ Що се отнася до стратегическата непоклатимост, в никакъв случай не сме се отказвали от разговора и в тази посока “, уточни той след информацията за разполагане на нуклеарни оръжия в Космоса.

Той отхвърли изказванията, че Руската федерация има нуклеарни оръжия в Космоса или възнамерява да изпрати такива.

Според Путин съветските действия в Космоса „ не се разграничават от тези на другите страни, в това число Съединени американски щати “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР