Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.

...
Президентът на Русия Владимир Путин Владимир Путин - руски политик.
Коментари Харесай

Путин с тревожно напомняне за атомните бомби над Хирошима и Нагасаки пред Макрон

Президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е провел телефонен диалог с френския си сътрудник по тематиката за нуклеарните оръжия.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 8053
В диалога си с Макрон стопанинът на Кремъл е вмъкнал историческа информация по отношение на атомните бомби, които Съединени американски щати пускат над японските градове Хирошима и Нагасаки, което води до капитулацията на Япония и края на Втората международна война.

В тази връзка Путин е изтъкнал, че " не е нужно да се нападат по-големите градове, с цел да се победи ".

Западът продължава да се притеснява, че Русия в даден миг ще прибегне до потреблението на тактическо нуклеарно оръжие в Украйна, поради обстоятелството, че въоръжените ѝ сили изостават значителлно на бойното поле.

Макрон беше извънредно угрижен. Той има мощните съмнения, че Путин би могъл да детонира нуклеарно оръжие в Източна Украйна. Това бяха главните му терзания, разяснява пред " Дейли Мейл " източник от Елисейския замък.

Двамата президенти разискаха риска от потреблението на нуклеарни оръжия. Путин искаше ясно да се разбере, че всички варианти са на масата, включително и съветската теория за нуклеарните оръжия, разясни пред изданието различен дипломатически източник от Париж.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР