Президентът на Русия Владимир Путин предложи на Съвета на федерацията

...
Президентът на Русия Владимир Путин предложи на Съвета на федерацията
Коментари Харесай

Путин сменя главния прокурор

Президентът на Русия Владимир Путин предложи на Съвета на федерацията на освоби Юрий Чайка от поста му на основен прокурор по отношение на преместването му на друга работа, заяви Интерфакс.
Според известието на пресцентъра на Кремъл президентът е предложил за поста основен прокурор на Руската федерация заместни-председателя на Следсвтения комитет Игор Краснов. Предложението към този момент е импортирано за разглеждане.
Игор Краснов е роден през 1975 в Архангелск. Завършил е Поморския държавен университет. ОТ 1997 година работи в структурите на прокуратурата. От 2006 до 2007 е следовател в централния уред на Главната прокуратура на Русия. През 2007 минава в Следствения комитет на служба старши следовател по изключително значими каузи при ръководителя на Семеен кодекс. 
Разследвал е наказателни каузи от огромна значителност, като покушението над Анатолий Чубайс през 2005 година, убийството на Станислав Маркелов и Анастасия Бабурова, убийството на Борис Немцов. През 2017 година получава званието военачалник лейтенант.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР