Президентът на ПФК АРДА Петър Пешев ще се срещне със

...
Президентът на ПФК АРДА Петър Пешев ще се срещне със
Коментари Харесай

Новак в елита ще си сътрудничи с хита в Серия А

Президентът на ПФК АРДА Петър Пешев ще се срещне със притежателя на Аталанта Антонио Перкаси. Това ще стане по време на двудневната аудиенция на Пешев в Италия, за където отпътува в неделя.
 Кърджали е в транс! Ахмед Осман класира Арда в Първа лига
Целта на визитата е сключване на контракт за съдействие сред новакът в Първа лига АРДА и направилият същински възторг в последния сезон отбор в Серия А на Аталанта.

Предвижда се треньори и методисти от Академията на италианския клуб да дойдат в Кърджали, където да образоват сътрудниците си от ДЮШ на ПФК АРДА.

Футболната академия на АТАЛАНТА се слави като една от най-хубавите в Италия. Тя развива доста сполучливо гениите си, както и млади футболисти от чужбина, след което продават играчите в грандове като Милан, Интер и други.

Само за последните години Аталанта направи следните прехвърляния на собствен юноши: Роберто Галиардини, 1994 година - младеж на Аталанта, играл при мъжете, в този момент е в Интер, Матиа Калдара, 1994 година - младеж на Аталанта, играл при мъжете, в този момент е в Милан, Франк Кесие, 1996 година - младеж на Аталанта, играл при мъжете, в този момент е в Милан, Муса Бароу, 1998 година - младеж на Аталанта, в този момент е в мъжкия тим, Алесандро Бастони, 1999 година - младеж на Аталанта, играл при мъжете, в този момент е в Интер.

Бъдещото съдействие сред АРДА и Аталанта е следващото доказателство за професионалната работа в клуба, както и високите резултати реализирани в последните две години в родния футбол.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР