Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи е на мнение,

...
Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи е на мнение,
Коментари Харесай

Финалът в ШЛ да стане като Супербоул, настоява босът на ПСЖ

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелайфи е на мнение, че финалът в Шампионската лига заслужава да се трансформира в много по-значимо събитие в спортния календар.

“Този мач би трябвало да се “чувства ” огромен като Супербоул ” - съобщи катарският необут в изявление за “Ди Атлетик ”.
 Насер Ал-Хелаифи
“Не разбирам за какво Супербоул да бъде по-важно събитие от финала в ШЛ. За самия Супербоул, а и в Съединени американски щати като цяло хората имат това изобретателно мислене в името на основаването на зрелище. Предложих тъкмо такова нещо да има и тук, като имам поради провеждането на гала преди самата среща ”, сподели още Ал-Хелайфи.

Той добави, е имало концепция и носителят на трофея в ШЛ да започва новия сезон в шампионата с показателен дуел против някой мощен противник. “Това може би не е положително предложение, само че дано най-малко да се опитаме да променим настоящето състояние. Всеки дуел би трябвало да се трансформира в събитие и зрелище ”, приключи Ал-Хелайфи.

Директорът на ПСЖ е срещу Европейската Суперлига и затова упорства за промени в Шампионската лига за тя да стане по-атрактивна.
 Насер Ал-Хелаифи: ПСЖ постоянно съблюдава разпоредбите Насер Ал-Хелаифи: ПСЖ постоянно съблюдава разпоредбите  Рангник за пръв път разяснява новия треньор на Ман Юнайтед и какво чака да се промени на Рангник за пръв път разяснява новия треньор на Ман Юнайтед и какво чака да се промени на "Олд Трафорд " 4 апр | 11:39 88 0  Зинченко: Спрете Путин! Спасете украинските деца Зинченко: Спрете Путин! Спасете украинските деца 4 апр | 11:08 282 0  Неочаквано посрещане за Серхио Рамос в Париж Неочаквано посрещане за Серхио Рамос в Париж 4 апр | 10:52 1400 2  Халф на Ювентус: Съдията реши мача, мъчно е да играеш 11 против 12 Халф на Ювентус: Съдията реши мача, мъчно е да играеш 11 против 12 4 апр | 10:13 973 3  Имаше ли дузпа за Ювентус в тази обстановка? Имаше ли дузпа за Ювентус в тази обстановка? 4 апр | 09:46 2392 5 Виж всички Водещи Новини  Венци Стефанов: В Бояна съм и очаквам Бербатов Венци Стефанов: В Бояна съм и очаквам Бербатов 4 апр | 10:28 6523 61  От Пирин: Млада жена е с изгаряне поради сигнална ракета, изстреляна от агитката на Левски От Пирин: Млада жена е с изгаряне поради сигнална ракета, изстреляна от агитката на Левски 4 апр | 09:58 5738 43  Черно море нападна топ 3, Ботев (Враца) ще бори поличба във Варна Черно море нападна топ 3, Ботев (Враца) ще бори поличба във Варна 4 апр | 07:35 4578 3  Локо (София) и Царско село в борба за оцеляване Локо (София) и Царско село в борба за оцеляване 4 апр | 07:56 3294 8  Интер надхитри Ювентус благодарение на пребита дузпа Интер надхитри Ювентус благодарение на пребита дузпа 3 апр | 23:55 32640 125 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР